Privacy Verklaring Dé Weddingbag

Privacy

Dé Weddingbag hecht veel waarde aan uw privacy. De nieuwe wet bescherming persoonsgegevens, welke vanaf 1 september 2001 van kracht is biedt een nog betere bescherming van uw persoonlijke gegevens. Uiteraard houdt Dé Weddingbag zich aan deze wet.

Van alle bezoekers van onze website verzamelen wij middels Google Analytics standaardinformatie voor het bijhouden van bezoekersstatistieken als pageviews en ander internetgebruik, waaronder verkeer van en naar onze website. Deze gegevens worden anoniem verkregen en bijgehouden en zijn daarom niet gekoppeld met eventuele andere gegevens die wij van u verkrijgen of reeds verkregen hebben.

Maakt u op onze website gebruik van een contactformulier, dan verzamelen wij van u de ingevulde gegevens, alsmede uw IP adres. Deze gegevens worden enkel door onszelf gebruikt om uw reactie te behandelen. Uw gegevens worden op geen enkele andere manier gebruikt of aan derden verstrekt, tenzij de strekking van uw reactie daarom vraagt. Het IP adres wordt enkel opgeslagen om misbruik tegen te gaan.

Vraagt u via onze website Dé Weddingbag aan, dan verzamelen wij van u de ingevulde gegevens, alsmede uw IP adres. Deze gegevens worden door onszelf gebruikt om uw aanvraag af te handelen of contact met u op te nemen tijdens de verwerking van uw aanvraag, indien dat nodig blijft. Deze gegevens worden verder (zonder het IP adres) enkel verstrekt aan de aangesloten bedrijven die wij geschikt achten een aanbieding te doen voor uw trouwdag. Uw gegevens worden verder op geen enkele andere manier gebruikt of aan derden verstrekt. Het IP adres wordt enkel opgeslagen om misbruik tegen te gaan.

Naar aanleiding van meldingen kunnen wij informatie verwerken (waaronder uw persoonsgegevens) over (vermeende) inbreuken op intellectuele eigendomsrechten en/of overig onrechtmatig handelen.

Indien u tegen genoemd gebruik bezwaar heeft, kunt u ons dat laten weten door een kort briefje te sturen naar:

Dé Weddingbag
Medocgaard 28
3206 PG Spijkenisse

Sluit venster